Blog

DOE HET ZELF verhuren nu met Thuiswinkel Waarborg-Certificaat

DOE HET ZELF verhuren nu met Thuiswinkel Waarborg-Certificaat

DOE HET ZELF verhuren heeft het Thuiswinkel Waarborg-Certificaat verkregen en dat is goed nieuws voor verhuurders, want dit certificaat biedt een 5-tal zekerheden:

1. Weten met wie u zaken doet en hoe u het bedrijf gemakkelijk kunt benaderen

U doet zaken met:

DOE HET ZELF VERHUREN

Vestigingsadres: Javakade 364 Postadres: Javakade 364
1019SB AMSTERDAM 1019SB AMSTERDAM
Telefoonnummer: 0644249636
E-mailadres: info@doehetzelfverhuren.nl
Webadres: www.doehetzelfverhuren.nl
KvK-nummer: 62176722
Btw-nummer: NL854698218B01
Lid sinds: 13-11-2015

2. Algemene voorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond

Voor u zijn de duidelijke algemene voorwaarden van DOE HET ZELF verhuren direct toegankelijk en van toepassing. De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER). De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u als consument meer waarborgen dan de wet.

3. Bedenktijd: 14 dagen

Het Thuiswinkel Waarborg geeft bij de aanschaf van producten en diensten recht op een bedenktijd van minimaal 14 kalenderdagen; zonder opgave van redenen kunt u het gekochte retourneren.

4. Veilige betaalomgeving

Uw betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die ten minste zijn beveiligd met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

5. Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Heeft u ondanks deze zekerheden toch een klacht, dan komt u in drie stappen tot een oplossing:

  1. U meldt de klacht bij DOE HET ZELF verhuren.
  2. Biedt stap 1 geen oplossing, dan kunt u de klacht via www.thuiswinkel.org/consumenten/klachten/klacht-indienen richten aan DOE HET ZELF verhuren. Thuiswinkel.org bemiddelt dan in het zoeken naar een passende oplossing.
  3. Als dit dan nog geen oplossing biedt, dan kunt u voor het ontstane geschil een beroep doen op de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel.

 

Iedere consument die iets online koopt, doet er goed aan dit te doen bij een bedrijf met een  Thuiswinkel Waarborg-Certificaat of bij een buitenlandse webshop dat lid is van Ecommerce Europe, want dan weet u zeker dat uw aankoop veilig is.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.